ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ > H εταιρεία

Η εταιρεία



Με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ένδυσης που ξεκινάει το 1988, η Cotton Blue με ιδρυτές τους Α. Βεσιρόπουλο και Π. Κατσαρό αποτελεί πλέον μια εδραιωμένη εταιρεία στον τομέα της επαγγελματικής ένδυσης με εμπορική δραστηριότητα αποκλειστικά στην κατηγορία B2B (business to business).

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών που στηρίζεται στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών μας και στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας.
Το εξειδικευμένο τμήμα σχεδιασμού και παραγωγής της Cotton Blue εξυπηρετεί καθημερινά με αξιοπιστία και συνέπεια τις ανάγκες σας, σχεδιάζοντας πρακτικές και ποιοτικές επαγγελματικές στολές που αντιπροσωπεύουν τη μοναδικότητα της εταιρικής σας ταυτότητας.

Παρακολουθούμε προσεκτικά τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες σας ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, ενώ παράλληλα αναζητάμε διαρκώς έμπνευση και τρόπους για να βρισκόμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να κερδίζουμε την προτίμηση σας.
Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επαγγελματίες να εξυπηρετήσουν τις απαιτητικές ανάγκες τους και είμαστε περήφανοι που κορυφαίες εταιρείες όπως η KFC, η Pizza Hut, η Chipita κά. μας έχουν εμπιστευτεί με μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η απόλυτη ικανοποίησή και εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η δύναμη που μας ωθεί σε συνεχή ανάπτυξη. Έχοντας εδραιώσει ισχυρή παρουσία στον κλάδο μας, επιθυμούμε να επεκτείνουμε τη δραστηριότητα μας και εκτός συνόρων με την πραγματοποίηση διεθνών συνεργασιών σε επίπεδο παραγωγής, διανομής και πώλησης.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και τους τρόπους πιθανής συνεργασίας μας.
 
επικοινωνηστε μαζι μας

Επικοινωνία

Πτολεμαίων 32 & Συγγρού Τ.Κ.: 54630, Θεσσαλονίκη
2310 502990
2310 502993
Πωλήσεις Αθηνών & Νοτίου Ελλάδος Στούμπος Δημήτρης
6974464070