ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ > H εταιρεία

Η εταιρείαΗ δική μας Cotton Blue - Ανδρικά ενδύματα Το 1988 επέλεξαν ο Α. Βεσιρόπουλος και ο Π. Κατσαρός ως το έτος δημιουργίας της δικής τους εταιρίας ανδρικής ένδυσης. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να καλύψουν όλες τις ανάγκες ένδυσης του άνδρα, εστίασαν την προσοχή τους στον προσεκτικό σχεδιασμό καθώς και τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης συλλογής η οποία θα ικανοποιούσε όλες τις πιθανές απαιτήσεις. Τα τελευταία χρόνια η Cotton Blue δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην εταιρική ένδυση, business-to-business, και σχεδιάζει για κάθε επιχείρηση τις στολές εργασίας που την αντιπροσωπεύουν.

Με εδραιωμένη την επιτυχία στην εταιρική ένδυση έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Goodys', KFC, Flocafe, Pizza Hut, Chipita κλπ.

Σκοπός μας είναι η σταθερή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας έτσι ώστε να ικανοποιούμε όλες τους τις ανάγκες. Τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας συνδέονται με την αναζήτηση και πραγματοποίηση διεθνών συνεργασιών τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο διανομής και πώλησης.
 

Οι βασικές μας αρχές


 
Ικανοποίηση Πελατών - Κάθε ενέργεια της Cotton Blue συνδέεται άμεσα με την ικανοποίηση των υπαρχόντων αλλά και μελλοντικών πελατών. Η ποιότητα των ενδυμάτων μας καθορίζεται από τις προσδοκίες καθώς και από τις μελλοντικές ανάγκες και επιθυμίες του αγοραστικού κοινού. Για τους ανθρώπους της Cotton Blue η ποιότητα είναι το κλειδί για την ικανοποίηση των πελατών.

Συνεχής βελτίωση - Για την Cotton Blue όλη η παραγωγική διαδικασία των ανδρικών ενδυμάτων, η τελική μορφή των ρούχων και των υπηρεσιών πρέπει να υπόκεινται σε συνεχή εξέλιξη. Συνεχής βελτίωση μπορεί να υπάρξει σε τομείς όπως η ποιότητα, το κόστος, η διανομή, ο χρόνος παράδοσης και ο εμπλουτισμός των υπηρεσιών προς τους συνεργάτες, αλλά και το αγοραστικό κοινό.

Ανθρώπινο Δυναμικό - Ενθαρρύνουμε την συμμετοχή των υπαλλήλων μας, γιατί πιστεύουμε ότι όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοπό μας για συνεχή βελτίωση. Επιπλέον αξιολογούμε και τιμούμε τη συμμετοχή, τις γνώσεις και τη δημιουργία των ανθρώπων της Cotton Blue. Η συνεργασία και ο σεβασμός μεταξύ των υπαλλήλων καθώς και των τμημάτων της εταιρίας είναι σημαντική για την επιτυχία μας.

 
επικοινωνηστε μαζι μας

Επικοινωνία

Πτολεμαίων 32 & Συγγρού Τ.Κ.: 54630, Θεσσαλονίκη
2310 502990
2310 502993