ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ > Πολιτική αλλαγών
Η εταιρεία Cotton Blue προσφέρει δικαίωμα επιστροφής του αγορασμένου προϊόντος, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς του προϊόντος, σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Η εταιρεία Cotton Blue είναι πρόθυμη να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος, να σας το αλλάξει με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας, να σας παραχωρήσει πίστωση για το ποσόν της αξίας του προϊόντος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι κάποιας άλλης αγοράς σας από την εταιρεία Cotton Blue ή να σας επιστρέψει την αξία του σε χρήματα, με βάση πάντοτε την αξία του ως επιστρεφόμενο προϊόν.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Cotton Blue, έχοντας διαθέσιμες τις εξής πληροφορίες: Όνομα πελάτη, ημερομηνία και αριθμό πρωτότυπου παραστατικού πώλησης, και το λόγο επιστροφής ή μια περιγραφή του προβλήματος. Το συνολικό μεταφορικό κόστος αποστολής / επιστροφής (από και προς) επιβαρύνει εξ’ολοκλήρου τον πελάτη.

**Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία του, με όλα τα παρελκυόμενα υλικά, και με το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.

Επικοινωνία

Πτολεμαίων 32 & Συγγρού Τ.Κ.: 54630, Θεσσαλονίκη
2310 502990
2310 502993
Πωλήσεις Αθηνών & Νοτίου Ελλάδος Στούμπος Δημήτρης
6974464070